VVS Falkenberg

VVS SERVICE & REPARATIONER i Falkenberg

Är det så att du har problem med VVS och bor i Falkenberg? Rörfix i Veddige har många års erfarenhet av att hjälpa kunder i Falkenberg med omnejd när de har problem. Det kan vara allt från installationer från tidigt 1900-tal till det senaste med automatiserade styrningar. Kräver som ni förstår en lång erfarenhet inom VVS för att klara detta på ett bra sätt och ge kunden den service som behövs. Har ju varit en stor utveckling inom VVS. Från de första vedpannorna till de senaste värmepumparna med varvtalsstyrning som automatiskt anpassar sig till husets värmebehov. Ett annat VVS område är ju vattenrening med vattenfilter som effektivt tar hand om olika föroreningar i dricksvattnet. Finns ett flertal varianter beroende på vilket problem som är med just det vattnet.
Sedan har vi ved och pellets pannor som också värmer många hus. Dessa kräver lite service och omvårdnad för att fungera bekymmerslöst och ge bra värme.
Välkommen tills oss, vårt företag erbjuder VVS service och reparationer i Varberg! Vi är Falkenbergs självklara val när det kommer till VVS!  


Vi fixar VVS service & reparationer för dig!

Kontakta oss om du behöver hjälp med VVS i Falkenberg!